Internationella sportklubbar visar intresse för Kiliaro

Svenska foto-appen Kiliaro meddelar att de har en pipeline med några stora internationella klubbar och snart kan det första partnerskapet av många att presenteras.

Kiliaro kan nu avslöja att bolaget för långt gånga dialoger med några stora internationella sportklubbar gällande samarbetsavtal. Inom kort kan det första partnerskapet presentera som det första av många partnerskap med välrenommerade klubbar runt om i världen.

Samarbetsstrategin skapar stora synergier och är en win-win-win för alla inblandade parter.
Idrotten förenar människor och många vill dela sina upplevelser med familj och vänner. Nu ger fotoappen Kiliaro klubbarnas alla fans tillgång till en social plattform där de kan dela och spara alla sina bilder och livsminnen med högsta kvalitét och samtidigt sponsra sin egna sportklubb med en slant.

Genom samarbetet med idrottsklubbarna får Kiliaro tillgång till miljontals fans, klubbarnas storstjärnor och starka marknadskanaler. 
Klubbarna får i sin tur ta del av intäkterna som genereras från alla betalande fans. Intäkter som betalas ut varje månad och möjligheten att Kiliaro blir en stor-sponsor för de aktuella klubbarna.  

- Med den här strategin når Kiliaro en mycket stor målgrupp som kan dela foto och video från olika sportevenemang på ett enkelt sätt, samtidigt som vi bidrar ekonomiskt till idrottsklubbarna och gör nytta för samhället. Jag är övertygad om att detta kommer bli vår starkaste kanal för användartillväxt under 2023, säger bolagets VD Elie Komo!