Kiliaro tecknar samarbetsavtal med MediaMarkt

Kiliaro tecknar avtal med detaljhandel bolaget MediaMarkt lokalt i Turkiet med en medlembas på över 4 miljoner medlemmar i kundklubben och cirka 90 butiker runt om i landet. 

Kiliaro, nästa generations bildgalleri-app för att lagra, dela och socialisera kring foto och video, ingår samarbetsavtal med MediaMarkt där Kiliaro kommer att marknadsföras mot MediaMarkt-kunderna via kommunikationskanaler som de äger. 

MediaMarkt är ytterligare ett internationellt välkänt varumärke som ansluter sig till redan etablerade partnerskap för att förstärka Kiliaros varumärke på den turkiska marknaden och användarbasen för Kiliaro.
MediaMarkt-kunder erbjuds Kiliaro premium med obegränsat utrymme i mobilen helt kostnadsfritt under sex månader, därefter 19 TL i månaden för att bibehålla behålla premiumtjänsten och alla sina sparade filer i molnet. 

- Att välkända MediaMarkt ansluter som samarbetspartner är stort för oss. Jag är oerhört glad att vi nu får möjligheten att synas med ytterligare ett väletablerat och starkt varumärke och ser fram emot att påbörja vår kommunikation via deras starka kanaler säger Kiliaros VD Elie Komo.